ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΟΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ:
2 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 ΦΛ.ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΠΛΗΓΟΥΡΙ
2 1/2 ΦΛ.ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 ΤΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΤ ΟΠΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ.

ΣΗΜ. ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΗΓΟΥΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΣΤΡΑΚΙ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου