ΥΛΙΚΑ:
2 φετες μπείκον
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Σε ένα μεγάλο βαρύ σκεύος σόταρε το bacon ψιλοκομμένο σε μέτρια φωτιά για 6 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό.
Πρόσθεσε το κρεμμύδι και άφησε τα υλικά να σοταριστούν λίγο ακόμη, μέχρι να ασπρίσει το κρεμμύδι
Στράγγιξε τα μύδια, και κράτησε τα υγρά τους ξεχωριστά
Ανακάτεψε το ζωμό θαλασσινών με το αλεύρι να γίνουν ένας παχύρρευστος χυλός και πρόσθεσέ τα σε μια κατσαρόλα με το ζωμό κότας και τη δάφνη.
Άσε το μείγμα να πάρει βράση και να “σωθεί” σε περίπου 2 φλιτζάνια
Χαμήλωσε τη φωτιά και πρόσθεσε το ρύζι, το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Σκέπασε και άσε να σταθεί για 10 λεπτά.
Πρόσθεσε τα μύδια και ψήσε για ακόμη 5 λεπτά. Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σέρβιρε
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου