ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ

ΥΛΙΚΑ:
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΤΡΙΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΚΡΕΜΥΔΙ,ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΑΝΕΛΑ
ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ
1 ΑΥΓΟ
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΚΕΤΣΑΠ
ΒΙΤΑΜ
ΜΙΣΟ ΠΑΚΕΤΟ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ,ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ,ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ..ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ,ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ,ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ..ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ,ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΤΑΜ..ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου