ΣΑΡΔΕΛΑ ΨΗΤΗ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΑΡΔΕΛΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΛΕΜΟΝΙΑ 
ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΜΙΚΡΑ ΛΕΜΟΝΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου