ΥΛΙΚΑ:
175ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Βάλε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί και πρόσθεσε το σκόρδο να πάρει άρωμα χωρίς να το κάψεις
- Πρόσθεσε σε κομματάκια το φιλέτο και πρόσθεσε τη μισή ποσότητα μαϊντανού, την κάπαρη, το γαύρο και την καυτερή πιπεριά. Άφησε ώσπου να φουσκώσει το λάδι
- Χαμήλωσε τη φωτιά και ανακίνησε όλο το τηγάνι μαζί να μετακινηθούν τα κομμάτια το ψάρι. Συνέχισε το ψήσιμο για 5-6 λεπτά
- Πρόσθεσε τον υπόλοιπο μαϊντανό, αλατοπιπέρωσε και περίχυσε με τον χυμό λεμονιού
- Σέρβιρε με την σάλτσα του μαϊντανού αλειμένη επάνω από τα φιλετάκια και φέτες λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου