ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
2 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
250 γρ ΣΙΜΥΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
4 ΑΥΓΑ
1 ΠΛΑΚΕΤΑ ΒΙΤΑΜ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΣΚΟΝΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
ΦΥΛΛΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ(σφολιατα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ,
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ,ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ,
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ,Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ(αφου το εχουμε αλοιψει με βιταμ) ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ,ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ
180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΒΑΣΩ!!!
* Η ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου