ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ

ΥΛΙΚΑ:

500 ΓΡ . ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
4 ΑΥΓΑ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ 200ΓΡ . ΚΕΣΕΔΑΚΙ
1 ΦΑΚ.ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ .(20ΓΡ)
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΣΙΡΟΠΙ
2  ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
3  ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ . ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ . ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ...ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΕΙ .
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΕΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ... 5-7 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ . ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΚΡΥΟ ΓΛΥΚΟ .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου