ΡΑΒΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΥΓΔΑΛΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΖΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΖΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ
6 ΑΥΓΑ
1 ΠΛΑΚΕΤΑ ΒΙΤΑΜ
3-4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ BAKING
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ :
3 ΚΟΥΠΕΣ ΤΖΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΤΖΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΤΣΑΝΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΟ BAKING,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΤΟ ΒΙΤΑΜ,ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΥΓΔΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ..ΑΦΟΥ ΨΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙ..ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!


1 σχόλιο: