ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΡΑΣΑΤΗ

ΥΛΙΚΑ:
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΛΑΙΜΟ
.ΔΥΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ,ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ,ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ,
ΔΥΟ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ,
ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ,
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ,
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ,
ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ,ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ,ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΗΚΑ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ Η ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ..
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΩ.

3 σχόλια: