ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ:
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΜΙΣΟ ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΥΒΑΚΙΑ


ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ (ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΙΣ ΙΝΕΣ) ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΗΧΗ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΤΑ ΚΡΥΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ 3 (ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1-9)
ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 35-45 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΦΕΤΑ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΥΡΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου