ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΠΡΑΣΑ
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΛΑΔΙ
ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΡΥΖΙ ΑΣΠΡΟ
ΞΥΔΙ
3 ΑΥΓΑ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΝΕΡΟ ΤΟ ΡΥΖΙ,ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΨΙΛΟΤΡΙΜΕΝΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΞΥΔΙ,ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..ΜΕΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ 3 ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΟΥΣ...ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΩ 552 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου