ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
1/2 ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
ΜΙΣΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΛΑΛΟ
ΑΛΑΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ 3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ ΛΕΜΟΝΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ 2 Κ.Σ. ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΖΥΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΜΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ 1 Κ.Γ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ.
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΝΟΝΤΑΙ 3 ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ,ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου