ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
 3-4 ΠΑΤΑΤΕΣ
4-5 ΑΥΓΑ
ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
ΤΥΡΙ ΤΡΥΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
ΛΙΓΟ ΒΙΤΑΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΙ.ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ,ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΥΜΕΝΟ ΤΥΡΙ,ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ,ΛΙΓΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ,ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΛΕΠΤΑ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!

1 σχόλιο: