ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ:1 μικρό πακέτο ψωμί του τοστ
8 φέτες ζαμπόν
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί
3 αβγά
1 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι, πιπέρι 
Διαδικασία:Κόβετε τις φέτες του ψωμιού σε 6 τετράγωνα κομμάτια την καθεμία και ψιλοκόβετε το ζαμπόν. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα κομμάτια του ψωμιού, το ζαμπόν και 1 ½ φλιτζάνι τυρί. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα βαθύ, πυρίμαχο σκεύος για σουφλέ. Χτυπάτε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος, το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι και το ρίχνετε πάνω από το μείγμα. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου και σερβίρετε.
Καλή σας όρεξη!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου