ΣΟΥΠΑ ΑΡΑΚΑ


ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΚΙΛΟ ΑΡΑΚΑ
2 Κ.Σ. ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΔΥΟΣΜΟ
1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
1/2 ΦΛ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΕ. ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΖΕΣΤΗ.
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΡΑΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΟΥΤΟΝ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΨΤΕ ΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΤΟΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου