ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Υλικά (για 6 άτομα):
1.200γρ. χοιρινά παϊδάκια
70ml light soy sauce
70ml ουίσκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50γρ. κόλιανδρο φρέσκο
60γρ μέλι
πιπέρι

Διαδικασία:
Βάζετε τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10’ την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.
Tip: Συνδυάστε το με ψητές στο αλουμινόχαρτο ή τηγανιτές πατάτες.
Καλή σας όρεξη!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου