Υλικά (για 6 άτομα):
1.200γρ. χοιρινά παϊδάκια
70ml light soy sauce
70ml ουίσκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50γρ. κόλιανδρο φρέσκο
60γρ μέλι
πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε
τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη
μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200
βαθμούς. Βάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο
γκριλ για 8-10’ την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη
από τη μαρινάδα.
Tip: Συνδυάστε το με ψητές στο αλουμινόχαρτο ή τηγανιτές πατάτες.
Καλή σας όρεξη!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου