ΣΑΛΑΤΑ CAPRESE

ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΙ ΕΛΑΦΡΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Χρειαζόμαστε ντομάτες μακρουλές (δεν ξέρω το συγκεκριμένο όνομα τους), μοτσαρέλλα, πλατύφυλλο βασιλικό φρεσκοτριμένο πιπέρι, χοντρό αλάτι και φυσικά καλό λάδι.
Κόβουμε την κορυφή της ντομάτας που είναι το κοτσάνι της. Επίσης κόβουμε μια φέτα από το πλάι για να γίνει μια βάση οριζόντια, έτσι ώστε η ντομάτα να κάθεται καλά πάνω στο πιάτο μας.ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου