ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ ('Η ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ)
3 ΠΑΤΑΤΕΣ
3 ΚΑΡΟΤΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΣΕΛΙΝΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΛΕΥΚΟ
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ:
2 ΑΥΓΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΟΜΕΝΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ,ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ
(αν χρειαστει προσθετουμε λιγο νερο) ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ,ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ
ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ (αν
χρειαστει προσθετουμε λιγο νερο) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΚΟΒΟΥΜΕ(Σ'ΕΝΑ ΜΠΩΛ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΛΑΤΑ Σ'ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΒΑΣΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου