ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
1 ΚΙΛΟ ΠΡΑΣΑ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σ'ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ
ΚΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ,ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ,
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 4 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 1 κ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ,ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ
ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ,ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΒΑΣΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου