ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ(ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ
ΠΟΛΤΟ ΣΑΛΤΣΑΣ
ΚΑΝΕΛΑ(ξυλαρακι)
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ,ΜΠΑΧΑΡΙ(σκονη)
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ(ψιλοκομενος)
ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ
ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ
ΚΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ,ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΤΡΙΜΕΝΕΣ,1 κ. γλυκου ( ΠΟΛΤΟ,ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΙ),ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ (ΠΙΠΕΡΙ,
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ,ΜΠΑΧΑΡΙ),ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝΕ
ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ
ΣΤΟΥΣ 230 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ(αν χρειαστει προσθετουμε νερο),ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!
* ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΓΑΣΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου