ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ:

4 φλιτζ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
10 κομμάτια μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες
¾  κούπας μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι
4 αυγά βρασμένα (σφιχτά), κομμένα
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ μεσαία πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζετε και τις βάζετε στην άκρη. Τηγανίζετε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά, μέχρι να γίνει ελαφρώς τραγανό και έπειτα το βάζετε πάνω σε λίγο χαρτί κουζίνας. Το ρίχνετε ξανά στο τηγάνι και προσθέτετε, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύετε. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζετε τις πατάτες, τα αυγά, το σέλερι, το κρεμμύδι και την πιπεριά και ρίχνετε από πάνω το dressing, ανακατεύντας, ώστε τα υλικά να αναμειχθούν καλά. Σκεπάζετε το μπολ και βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 3 ώρες πριν τη σερβίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου