ΣΑΒΑΡΕΝ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΥΓΑ
2 Κ . ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΣΙΡΟΠΙ.........
2,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ...... 1 ΚΟΥΤΙ ΣΑΝΤΙΓΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ..

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ , ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ . ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ... ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ . ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΝ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ . ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ .ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ . ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ (ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ) . ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ . ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ...

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου